RING OSS 0223-200 49

Anno 1916

Vid torget i Norberg

Öppettider

Våra öppettider 2024

Måndag – fredag   9-18
Lördagar, söndagar och helgdagar   10-18

Midsommarafton och nyårsafton 10-14

Julafton, juldagen och nyårsdagen stängt

Gällande Corona

När ingenting är som vanligt gör vi ännu mer för att anpassa oss till situationen! Vi har gjort omfattande förändringar för att säkerställa en trygg och positiv miljö för våra kunder och medarbetare.

Lokaler och nya rutiner:

Redan i våras tog vi bort många platser och har behörigt avstånd mellan alla bord. Det finns 4 separata rum att sprida ut sig i + en veranda som vi värmer upp vid behov. Den här tiden på året är det normalt ingen kö eller trängsel – och nu är det förstås ännu lugnare. Vi har avståndsmarkeringar på golvet och separata vägar in och ut ur lokalen som vi markerar med rep/stolpar och vi ber våra kunder att hålla behörigt avstånd till alla man inte känner.Vi har utökade städrutiner och det finns handsprit på flera ställen i lokalen. Vi ber även våra kunder att sprita händerna utanför dörren innan de går in. Och självklart stannar alla hemma vid minsta lilla symptom – det gäller självklart för vår personal och vi ber alla våra kunder att respektera det.

Köp med hem:

Som alltid går det utmärkt att köpa med hem. Hela vårt sortiment går att få som take-away. Om du inte vill gå in i lokalen kan du handla genom fönstret till vänster om entrédörren. Det är bara att plinga på klockan eller knacka på så kommer vi och hjälper dig. Det går också bra att ringa oss på 0223-200 49 och förbeställa så kommer vi ut med dina varor. Betalning via kort eller Swish går bra.